15.5 C
Νέα Στύρα
28 Ιανουαρίου, 2020
NEASTYRANEWS.GR
ΕΥΒΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Επίσκεψη του Γ.Σ.ΣΤΥΡΩΝ στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στο ΒΟΛΟ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την παρέλευση της ημερίδας, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 Μαΐου, ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΡΩΝ πραγματοποίησε την υπόσχεσή του και επισκέφθηκε τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στο ΒΟΛΟ.

Οι κοινωνικές λειτουργοί, κυρίες Μαρτίνη Κατερίνα και Καραβουσιάνη Ευανθία, καθώς και τα 25 αγοράκια που διαμένουν εκεί, ηλικίας 5-17 ετών, τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και χαμόγελα.

Ο Γ.Σ. ΣΤΥΡΩΝ με τη σειρά του, τους παρέδωσε με χαρά αυτά που αγόρασε από τα έσοδα της ημερίδας (1500 ευρώ), για τα οποία βέβαια είχε από καιρό υπάρξει συνεννόηση με τις κοινωνικές λειτουργούς μιας και τα παιδιά τα είχαν πραγματικά ανάγκη: Παπλώματα χειμερινά, κουβέρτες ανοιξιάτικες, τρόφιμα, καθαριστικά, καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου γνώρισαν το μόνιμο προσωπικό, τους εθελοντές και τις εθελόντριες που απασχολούνται εκεί, ξεναγήθηκαν στο ελαιοτριβείο, στο εργαστήρι ζυμαρικών, στο τυροκομείο, στο οινοποιείο και τη φάρμα.

Το μεσημέρι είχαν την τιμή και τη χαρά να φάνε παρέα με τα παιδιά, να μιλήσουν για μπάσκετ και φυσικά για τον Πατέρα Αντώνιο που πάντα τον περιμένουν με λαχτάρα να τα επισκεφτεί. Ο σύλλογος εντυπωσιάστηκε από την καθαριότητα των εγκαταστάσεων, από την πειθαρχία που υπάρχει στην καθημερινότητα των παιδιών και από το σεβασμό και το πνεύμα συλλογικότητας που χαρακτηρίζει τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Τα παιδιά έδειχναν, αλλά και ήταν, πολύ ευτυχισμένα και αυτό σημαίνει πως γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους παιδαγωγούς και τους εθελοντές που προσφέρουν έργο ζωής ασχολούμενοι με τα παιδιά.

Ο Γ.Σ. ΣΤΥΡΩΝ πιστεύει ακράδαντα πως η εξάμηνη προσπάθεια που κατέβαλλε για την ημερίδα με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΟΛΟΥ άξιζε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στην επίσκεψη αυτή, τον Γ.Σ.ΣΤΥΡΩΝ εκπροσώπησαν ο προπονητής και ταμίας, Παναγιώτης Χουλιαράς, η γραμματέας Κωνσταντινίδου Αλεξία και τρεις μικροί αθλητές του συλλόγου, ο Φοίβος Τσιάπας και ο Στέλιος και η Μαρία Χουλιαρά.

Το νέο blog με την επιμέλεια του neastyranews.gr
Περιέχει μόνο φωτογραφίες που αξίζει να δείτε 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Ημερίδα στους Δρύοπες Ν.Στύρων με θέμα: Ανακύκλωση και διαχείριση των υλικών συσκευασίας

kostas.karatzas

Μετακινείται η κολώνα της ΔΕΗ στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου & Ελένης Νέων Στύρων-Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης

kostas.karatzas

ΜΠΑΣΚΕΤ-Γ’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΓΣ ΣΤΥΡΩΝ-Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ 42-69

kostas.karatzas

EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στα Νέα Στύρα

kostas.karatzas

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο Αναστασίας Κάκιου στα Νέα Στύρα

kostas.karatzas

Νέες ασφαλτοστρώσεις στα Νέα Στύρα

kostas.karatzas

Μεγάλη επιτυχία είχε το Styra Sea side Run «τρέχουμε για τον Γιάννη» στα Νέα Στύρα

kostas.karatzas

Νέα Στύρα: Αυτοκίνητο «γκρέμισε» μάντρα μέσα στη νύχτα

kostas.karatzas

Φιλικό του Άρη με τον Βόλο για φιλανθρωπικό σκοπό

kostas.karatzas

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ