10.9 C
Nea Stira
Δεκέμβριος 14, 2019
NEASTYRANEWS.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη: Κωνσταντάτος, Τεντόμας, Ορφανός, Σεϊταρίδης, Σταμάτης, Σταθοπούλου

Το πιο πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που έχει τεθεί στην κρίση  των δημοτών της Αθήνας τις τελευταίες δεκαετίες παρουσίασε απόψε ο Κώστας Μπακογιάννης σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο  Μετς.

Ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» περιλαμβάνει 229 πρόσωπα  τα οποία προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς και κομματικούς χώρους.

Το ψηφοδέλτιο  χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή δυναμική ανανέωσης καθώς περίπου το 60% των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων παίρνουν για πρώτη φορά μέρος στην εκλογική διαδικασία διεκδίκησης της ψήφου των Αθηναίων.

Παράλληλα δεν λείπουν στελέχη τα οποία έχουν σημαντική και ιδιαίτερα θετική εμπειρία στον Δήμο αφού τον έχουν υπηρετήσει και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι και σήμερα. Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα ότιπροέρχονται από αρκετές  διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις οι οποίες  στις προηγούμενες εκλογές ήταν αντίπαλες μεταξύ τους.

Τόσο οι υποψήφιοι Δημοτικοί όσο και οι υποψήφιοι Κοινοτικοί  Σύμβουλοι εκπροσωπούν όλο το εύρος  των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων έτσι ώστεσε κάθε επίπεδο διοίκησης του Δήμου να έχουν λόγο και ρόλο όλοι οι δημότες της Αθήνας. Είναι πρόσωπα με ξεχωριστές αναφορές και μάχες, καθένας για την κοινωνική αλλά και επαγγελματική ομάδα του αλλά και για την γειτονιά της Αθήνας στην οποία μένει ή εργάζεται.

Εκτός από την συγκρότηση του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στην εκπροσώπηση των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς για τον Κώστα Μπακογιάννη αποτελούν επτά μικρότερους ξεχωριστούς Δήμους. Γι’ αυτό το λόγο θα παρουσιαστούν σύντομα επτά ξεχωριστά προγράμματα με αποκέντρωση μέσων , πόρων και αρμοδιοτήτων, για καθεμιά από τις Δημοτικές Κοινότητες.

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος και η Λίζα Έβερτ:

«Οι Δημοτικές Κοινότητες είναι  το κύτταρο του Δήμου. Τις θέλουμε στην πρώτη γραμμή. Μαχητικές και παρεμβατικές»τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». Και πρόσθεσε : «Το ψηφοδέλτιο μας συνδυάζει την σημαντική  εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με έναν αέρα δυναμικής ανανέωσης.Έξι στους δέκα υποψηφίους συμμετέχουν πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές. Είναι άνθρωποι οι οποίοι αποφάσισαν να βρεθούμε όλοι  μαζί  και να βάλουν τα δυνατά τους στην προσπάθειάμας να αλλάξει η εικόνα της πόλης. Είναι όμως μαζί μας και έμπειροι  αυτοδιοίκητοί οι οποίοι το 2014 βρίσκονταν σε τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Τότε ήταν αντίπαλοι και σήμερα ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της πόλης».

Τα ονόματα των 229 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Μπήκαν οι υπογραφές για το κλειστό γυμναστήριο στα Ψαχνά

kostas.karatzas

Μαζί με τον Λευτέρη Ραβιόλο ο Θεόδωρος (Δώρος) Τζώρτζης από τα Νέα Στύρα

kostas.karatzas

Υποψήφια δήμαρχος στην Κηφισιά η σύζυγος του Νίκου Βούτση

kostas.karatzas

Επαναληπτικές εκλογές: Ελεύθερα τα διόδια σήμερα για τους ψηφοφόρους

kostas.karatzas

Ζάχος Χατζηνικολής: Είμαι αποφασισμένος για έναν ήρεμο και τίμιο προεκλογικό αγώνα

kostas.karatzas

Έκκληση Μπακογιάννη για τις μετακινήσεις στη Στερεά Ελλάδα

kostas.karatzas

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγονται οι εκλογές στην Νότια Εύβοια

kostas.karatzas

Εκλογές 2019: Μέχρι πότε μεταδίδονται πολιτικές διαφημίσεις και δημοσκοπήσεις

kostas.karatzas

Έκτακτα μέτρα για τους άστεγους λόγω ψύχους από τον Δήμο Αθηναίων

kostas.karatzas

Στο μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια ο Κώστας Μπακογιάννης

kostas.karatzas

Επιτέλους, αποκτά κλειστό κολυμβητήριο η Λαμία

kostas.karatzas

Ο Δημήτρης Τζώρτζης νέος πρόεδρος Κοινότητας Στύρων

kostas.karatzas

Ο Νίκος Βουρλιώτης υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές

kostas.karatzas

Δήμος Πειραιά: «Σάρωσε» σε ψήφους ο Βαγγέλης Μαρινάκης

kostas.karatzas

Ν. Ηλιόπουλος: Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την Αθήνα μόνος του

kostas.karatzas