27.9 C
Nea Stira
Σεπτέμβριος 19, 2019
NEASTYRANEWS.GR
ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου σε Κάρυστο και Μαρμάρι

Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ περιόδευσε σε χώρους δουλειάς και κάλεσε του εργαζόμενους να κάνουν το βήμα, να ενισχύσουν το ΚΚΕ παρά τους όποιους προβληματισμούς.

«Η αντιλαϊκή πολιτική από τις 8 Ιούλη είναι δεδομένη με όποια κυβέρνηση», τόνισε ο Γ. Μαρίνος, «αυτό που κρίνεται για τους εργαζόμενους είναι αν θα υπάρχει δυνατό ΚΚΕ ώστε να βάλει εμπόδια και να παλέψει μαζί με το λαό για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του».

Στο εργοτάξιο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καρύστου

Ο Γ. Μαρίνος τόνισε στη συζήτηση με τους εργάτες του Δήμου πως το ΚΚΕ είναι στο πλευρό τους στη μάχη που δίνουν καθημερινά για τη βελτίωση των συνθηκών δουλειάς, για σταθερή και μόνιμη εργασία, για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων που βρίσκονται σε ομηρία. Επανειλημμένα έχει θέσει αυτά τα ζητήματα στη βουλή, ενώ στην πρόσφατη διαδικασία για την αναθεώρηση του Συντάγματος έθεσε την κατάργηση του άρθρου που απαγορεύει τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, πρόταση που όλα τα άλλα κόμματα απέρριψαν. Τέλος, τόνισε πως «αυτό που θα συμβάλει ώστε να απελευθερωθεί η πάλη των εργαζομένων για τα δικαιώματά τους είναι ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη των εκλογών».

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρύστου

«Το ΚΚΕ, με ιδιαίτερη ανησυχία, παλεύει για την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου σε προσωπικό και μέσα πυρόσβεσης καθώς καλύπτει μια μεγάλη περιοχή με δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες, που έχει πληγεί επανειλημμένα από πυρκαγιές» υπογράμμισε ο Γ. Μαρίνος. «Οι τραγικές ελλείψεις, οι εργασιακές σχέσεις, οι συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών που υπονομεύουν το έργο τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας του λαού πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου στις 7 Ιούλη».

Στο Νοσοκομείο Καρύστου

Ο Γ. Μαρίνος θύμισε πως «Το ΚΚΕ συνδέεται με αγνωστικούς δεσμούς με το λαό της Καρύστου και μέσα από τον αγώνα ώστε το Νοσοκομείο να μη μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας». Τόνισε πως «τώρα χρειάζεται ο αγώνας για την Υγεία του λαού να στραφεί ενάντια στην υποχρηματοδότηση αλλά και στη διεκδίκηση μόνιμων θέσεων εργασίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου Καρύστου καθώς τόσο το “σχέδιο” του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ υπονομεύουν το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της υγείας. Ήδη οι εργαζόμενοι ξοδεύουν τεράστια ποσά για ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, για φάρμακα».

Σε ιχθυοτροφεία του Μαρμαρίου

Ο Γ, Μαρίνος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους σε ιχθυοκαλλιέργειες του Μαρμαρίου ανέφερε πως «το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αποτροπή απολύσεων και χειροτέρευσης των όρων εργασίας σε μεγάλους ομίλους του κλάδου που βρίσκονται σε διαδικασία συγχώνευσης, όπως ο ΝΗΡΕΑΣ και η ΣΕΛΟΝΤΑ». Τονίζοντας πως «με ισχυρό ΚΚΕ στις 7 Ιούλη, ειδικά στους χώρους δουλειάς, την επόμενη μέρα θα είναι πιο ισχυρός ο αγώνας για σύγχρονα εργατικά δικαιώματα, για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους δημότες Καρύστου από τον Ανάργυρο Ν. Μανώλη

kostas.karatzas

Ο Δήμος Αθηναίων «διαλύει» τον ΣΥΡΙΖΑ

kostas.karatzas

Τροχαίο ατύχημα στα Μεσοχώρια-Άμεση επέμβαση των Εθελοντών Πυροσβεστών Στύρων

kostas.karatzas

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μαρμάρι

kostas.karatzas

Κώστας Μαρκόπουλος: Ξεκινάμε…!!!

kostas.karatzas

Τσίπρας: «Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν το κοινό μας σπίτι -Ο κ.Μητσοτάκης δεν είπε λέξη στον Μακρόν»

kostas.karatzas

Ανάληψη καθηκόντων Χειρουργού στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

kostas.karatzas

Μητσοτάκης: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι Τσίπρα – Καμμένου στην εξουσία

kostas.karatzas

Δεν ξέχασε την Νότια Εύβοια ο Κώστας Μαρκόπουλος

kostas.karatzas

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ