28.4 C
Nea Stira
Αύγουστος 24, 2019
NEASTYRANEWS.GR
ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Ζεμπίλης: «Δύναμη μας, η δύναμη των πολλών»

Στην εντυπωσιακότερη συγκέντρωση της προεκλογικής περιόδου, ο Θανάσης Ζεμπίλης γνώρισε «συγκινητική και ενθουσιώδη» δήλωση στήριξης των φίλων του, που το βράδυ της Τετάρτης (3 Ιουλίου), κατέκλυσαν την αίθουσα, το φουαγιέ και τον περιβάλλοντα χώρο του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, στην ομιλία του, ανέπτυξε το όραμα και το κυβερνητικό πρόγραμμα της παράταξης ενώ περιέγραψε και την δική του πρότασή για «να τεθεί και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας η Εύβοια».

Αναφερόμενος στη σαρωτική νίκη του Φάνη Σπανού και της Έλενας Βάκα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και στην άριστη συνεργασία τους από τα χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, σημείωσε: «Είμαστε δοκιμασμένοι και έμπειροι. Ξέρουμε να δουλεύουμε.». Σε συνδυασμό δε με την αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτήρισε τις συνθήκες αυτές ως «χρυσή ευκαιρία για την Εύβοια».

Ο Θανάσης Ζεμπίλης αναφέρθηκε στην πολιτική του διαδρομή: «Πορεύομαι με πυξίδα τις αρχές μου. Πιστός στα ιδεώδη της ΝΔ. Δεν έκανα ποτέ εκπτώσεις στο αξιακό μου σύστημα. Οπότε χρειάστηκε συγκρούστηκα με συμφέροντα, αλλά έμεινα πάντα όρθιος.»

Και έκανε τον απολογισμό του: «Όποια ευθύνη ανέλαβα απέναντι σας, την εκπλήρωσα ενσυνείδητα.»

Δήλωσε «ευγνώμων γι’ αυτήν τη σχέση που έχει σφυρηλατηθεί στην πορεία των χρόνων» και δεσμεύτηκε: «Δεν απευθύνομαι απλώς στους πολλούς, απευθύνομαι σε όλους… Οι πόρτες μου ήταν και θα είναι πάντα ανοικτές για τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης.. Όπως στα χρόνια του Δήμου, χωρίς μεσάζοντες και αυλικούς.»

Και κατέληξε: «Σήμερα, διεκδικώ μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να δυναμώσω τη φωνή της Εύβοιας. Για να εμπνεύσω, ενότητα και συνεργασία… Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να κάνουμε την ανανέωση πράξη. Να κάνουμε την αξιοκρατία πράξη. Σας ζητώ να προχωρήσω, με σύμμαχο τη δική σας δύναμη. Για να κάνουμε την Εύβοια ξανά δυνατή και περήφανη.»

Ο Θανάσης Ζεμπίλης κάλεσε τους πολίτες «στις 7 Ιουλίου, με τη ψήφο μας, να εμπιστευτούμε και να προσυπογράψουμε το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, να επιβεβαιώσουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζάχος Χατζηνικολής: Είμαι αποφασισμένος για έναν ήρεμο και τίμιο προεκλογικό αγώνα

kostas.karatzas

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Καρύστου την Πέμπτη 10/1/2019

kostas.karatzas

Κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά

kostas.karatzas

Στην Κάρυστο ο Λευτέρης Ραβιόλος θα παρακολουθήσει την μαθητική παρέλαση

kostas.karatzas

Κ. Μαρκόπουλος: Είμαι και παραμένω Νέα Δημοκρατία, αλλά απελευθερώνω τον κόσμο μου

kostas.karatzas

Κοινή δήλωση υποψηφίων για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου στην Εύβοια

kostas.karatzas

Η ΝΔ θέλει να εμπλέξει στις μεθοδεύσεις της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατηγορεί το Μαξίμου

kostas.karatzas

Οι ΦΙΛΙΠΠΟΙ Καρύστου παίρνουν μέρος στην 2η GRECOACTE

kostas.karatzas

Π. Καμμένος: «Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδόρησαν»

kostas.karatzas

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ