20.1 C
Nea Stira
Μάιος 23, 2019
NEASTYRANEWS.GR
ΑΡΘΡΑ

Λείπει το Κολυμβητήριο στο Αλιβέρι αλλά .. «σαρώνει» σε βραβεία ο Ν.Ο. Αλιβερίου

Μετά από ένα χρόνο που ξεκίνησα να αρθρογραφώ στην σελίδα του ΝEASTYRANEWS αποφάσισα το επετειακό άρθρο μου να αφορά ένα θέμα στο οποίο έχω αναφερθεί και στο παρελθόν. Δεν είναι άλλο από το κολυμβητήριο που τόσο λείπει από το Αλιβέρι.

Αυτή την φορά δεν θα εστιάσω στην ιστορία αλλά στην δράση του Ν.Ο. Αλιβερίου όπου και φέτος, όπως κάθε χρονιά, σάρωσε τα βραβεία στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας που διεξάχθηκε στις 8&9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου και γύρισε πίσω νικητής. Από τις αρχές του καλοκαιριού ο Ν.Ο. Αλιβερίου παίρνει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και δημιουργεί επίσης εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες προσπαθώντας να πείσει (αν και αυτό έχει γίνει ήδη) το πόσο σημαντικό είναι για τον τόπο μας η δημιουργία ενός κολυμβητηρίου, έτσι ώστε ο Ν.Ο. Αλιβερίου να πάει ένα βήμα μπροστά όλα όσα κάνει και όλα όσα ονειρεύεται. Θα αναφερθώ σε κάποιες από τις δράσεις και τις συμμετοχές του.

Έχει πάρει μέρος στην 1η Θερινή Ημερίδα κατηγοριών και προαγωνιστικών της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Στις 19 Μαΐου είχαμε την συμμετοχή του Ν.Ο. Αλιβερίου στα ΡΕΣΤΕΙΑ 2018 που έλαβε χώρα στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Στις 3 Ιουνίου συμμετείχε στο κολυμπώ για τους άλλους μια φιλανθρωπική κολυμβητική εκδήλωση υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο κολυμβητήριο Χαλκίδας.

Αρχές Ιουλίου στο κολυμβητήριο πάλι της Χαλκίδας έλαβε χώρα ένα τουρνουά πόλο ανάμεσα στον Ν.Ο. Αλιβερίου και της ρώσικηςMGFSO Μόσχας που αφορά ηλικίες 8 – 12 ετών. Όπου ο αρχηγός του Ν.Ο. Χαλκίδας Γιάννης Αλαφάκης μιλώντας στο waterpolonews.grείπε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλιβερίου που παρά το γεγονός ότι δεν έχει κολυμβητήριο για προπόνηση ήρθε στους αγώνες όχι με 7 -8 παιδιά, αλλά με 43».

Στις 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ένας  αγώνας με χαρακτήρα φιλικό – προπονητικό  ανάμεσα στην ομάδα του Ν.Ο. Αλιβερίου και του Α.Κ.Ο. Χαλκίδας, που είχε ως σκοπό την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος της γυναικείας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Αλιβερίου, με απώτερο στόχο την συμμετοχή του σε Εθνικό Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Ο οποίος αγώνας έλαβε χώρα ξανά στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.

Επίσης άλλες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο ΚάραβοΑλιβερίου κατά καιρούς, κολύμπησαν παλαίμαχοι κολυμβητές του ΝΟΑ, έγινε το 4ο Τουρνουά Beachpolo, το WaterPoloKids, το AGUATHLONKIDS και πολλές άλλες εκδηλώσεις και αγώνες.

Το αίτημα που έχει τεθεί λοιπόν για το κολυμβητήριο δεν είναι απλά επιτακτικής ανάγκης. Είναι ζήτημα το οποίο πρέπει να συζητηθεί σοβαρά και να αποφασιστεί άμεσα. Τόσο άμεσα ώστε το καλοκαίρι οι προπονήσεις και οι εκδηλώσεις να γίνουν εκεί, στο πολυπόθητο κολυμβητήριου του Αλιβερίου (ουτοπικό ναι, απίθανο όμως όχι). Ας δούμε σοβαρά κάποια θέματα, θέματα τα οποία θα αναβαθμίσουν την περιοχή του Αλιβερίου.Ας είμαστε αρωγοί του τόπου μας,ας είμαστε εμείς αυτοί που θα θαυμάσει η επόμενη γενιά.

**Φωτογραφικό υλικό και στοιχεία από το eviavima.blogspot.gr, waterpolonews.gr, NOA61.blogspot.com.

Για το neastyranews.gr

Ντόβολη Κωνσταντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η «Γαλάζια Πατρίδα 2019» μια «γιγαντιαία πρόβα πολέμου»; Στο στόχαστρο Αιγαίο-Κύπρος

reporter

Τι μας χωρίζει με την Αλβανία

adesmeftos typos

ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Αποχετευτικό Δίκτυο Στύρων-Νέων Στύρων

kostas.karatzas

Άρθρο του Κώστα Μαρκόπουλου στον Ελεύθερο Τύπο: 17,6% αύξηση θνησιμότητας στα χρόνια των Μνημονίων στην Ελλάδα

Real news

«ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ» Νέα στύλη, νέος αρθρογράφος στο NEASTYRANEWS.GR

adesmeftos typos

Η συγκλονιστική μαρτυρία καθηγητή για το άντρο των εμπόρων ναρκωτικών στο ΑΠΘ

adesmeftos typos

Αλ. Μαλλιάς: Αλήθειες και Ψευδαισθήσεις με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών

reporter

Άγγελος Μιχ. Μπαγιάτης: Ξανά «στα κόκκινα» οι ελληνικές τράπεζες;

Real news

Τα “Γιλέκα της Οργής”: Μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται η σειρά της Ευρώπης;

kostas.karatzas

Παραπληροφόρηση και fake news – Ερωτηματικά για την αμερικανορωσική «αντιπαράθεση»

admin-1

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προς αστυνομικούς: Bαράτε!

kostas.karatzas

ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Ανακαίνιση παλαιού ελαιοτριβείου

admin-2

Ο αφανισμός του Χριστιανισμού είναι ο «στόχος» των παγκοσμιοποιητών

katalitikos

Γιάννης Μανώλης: Πας μετά Χριστόν προφήτης γάιδαρος εστί!

Real news

Εκτεθειμένες σε ενδεχόμενη οξεία κρίση ρευστότητας 30 ημερών οι ελληνικές τράπεζες

kostas.karatzas

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ