ΑΡΘΡΑ

Λείπει το Κολυμβητήριο στο Αλιβέρι αλλά .. «σαρώνει» σε βραβεία ο Ν.Ο. Αλιβερίου

Μετά από ένα χρόνο που ξεκίνησα να αρθρογραφώ στην σελίδα του ΝEASTYRANEWS αποφάσισα το επετειακό άρθρο μου να αφορά ένα θέμα στο οποίο έχω αναφερθεί και στο παρελθόν. Δεν είναι άλλο από το κολυμβητήριο που τόσο λείπει από το Αλιβέρι.

Αυτή την φορά δεν θα εστιάσω στην ιστορία αλλά στην δράση του Ν.Ο. Αλιβερίου όπου και φέτος, όπως κάθε χρονιά, σάρωσε τα βραβεία στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας που διεξάχθηκε στις 8&9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου και γύρισε πίσω νικητής. Από τις αρχές του καλοκαιριού ο Ν.Ο. Αλιβερίου παίρνει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και δημιουργεί επίσης εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες προσπαθώντας να πείσει (αν και αυτό έχει γίνει ήδη) το πόσο σημαντικό είναι για τον τόπο μας η δημιουργία ενός κολυμβητηρίου, έτσι ώστε ο Ν.Ο. Αλιβερίου να πάει ένα βήμα μπροστά όλα όσα κάνει και όλα όσα ονειρεύεται. Θα αναφερθώ σε κάποιες από τις δράσεις και τις συμμετοχές του.

Έχει πάρει μέρος στην 1η Θερινή Ημερίδα κατηγοριών και προαγωνιστικών της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Στις 19 Μαΐου είχαμε την συμμετοχή του Ν.Ο. Αλιβερίου στα ΡΕΣΤΕΙΑ 2018 που έλαβε χώρα στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Στις 3 Ιουνίου συμμετείχε στο κολυμπώ για τους άλλους μια φιλανθρωπική κολυμβητική εκδήλωση υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο κολυμβητήριο Χαλκίδας.

Αρχές Ιουλίου στο κολυμβητήριο πάλι της Χαλκίδας έλαβε χώρα ένα τουρνουά πόλο ανάμεσα στον Ν.Ο. Αλιβερίου και της ρώσικηςMGFSO Μόσχας που αφορά ηλικίες 8 – 12 ετών. Όπου ο αρχηγός του Ν.Ο. Χαλκίδας Γιάννης Αλαφάκης μιλώντας στο waterpolonews.grείπε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλιβερίου που παρά το γεγονός ότι δεν έχει κολυμβητήριο για προπόνηση ήρθε στους αγώνες όχι με 7 -8 παιδιά, αλλά με 43».

Στις 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ένας  αγώνας με χαρακτήρα φιλικό – προπονητικό  ανάμεσα στην ομάδα του Ν.Ο. Αλιβερίου και του Α.Κ.Ο. Χαλκίδας, που είχε ως σκοπό την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος της γυναικείας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Αλιβερίου, με απώτερο στόχο την συμμετοχή του σε Εθνικό Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Ο οποίος αγώνας έλαβε χώρα ξανά στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.

Επίσης άλλες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο ΚάραβοΑλιβερίου κατά καιρούς, κολύμπησαν παλαίμαχοι κολυμβητές του ΝΟΑ, έγινε το 4ο Τουρνουά Beachpolo, το WaterPoloKids, το AGUATHLONKIDS και πολλές άλλες εκδηλώσεις και αγώνες.

Το αίτημα που έχει τεθεί λοιπόν για το κολυμβητήριο δεν είναι απλά επιτακτικής ανάγκης. Είναι ζήτημα το οποίο πρέπει να συζητηθεί σοβαρά και να αποφασιστεί άμεσα. Τόσο άμεσα ώστε το καλοκαίρι οι προπονήσεις και οι εκδηλώσεις να γίνουν εκεί, στο πολυπόθητο κολυμβητήριου του Αλιβερίου (ουτοπικό ναι, απίθανο όμως όχι). Ας δούμε σοβαρά κάποια θέματα, θέματα τα οποία θα αναβαθμίσουν την περιοχή του Αλιβερίου.Ας είμαστε αρωγοί του τόπου μας,ας είμαστε εμείς αυτοί που θα θαυμάσει η επόμενη γενιά.

**Φωτογραφικό υλικό και στοιχεία από το eviavima.blogspot.gr, waterpolonews.gr, NOA61.blogspot.com.

Για το neastyranews.gr

Ντόβολη Κωνσταντίνα.

Related posts

Γιάννης Μανώλης: Ισχυρή Ελλάδα ή κοινωνία χαμηλών προσδοκιών;

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Δημοτικό Σχολείο Στύρων: 1867-2018 και .. τέλος !!!!!!!!

adesmeftos typos

Mε «αέρα» εκλογών τα δημοσιεύματα: «Θυμήθηκαν» και πάλι την Χρυσή Αυγή όλως τυχαίως…

katalitikos

Άρθρο του Κώστα Μαρκόπουλου στον Ελεύθερο Τύπο: 17,6% αύξηση θνησιμότητας στα χρόνια των Μνημονίων στην Ελλάδα

Real news

Ομορφαίνει και αλλάζει όψη το λιμάνι της Καρύστου

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Πας μη ΣΥΡΙΖΑίος… ακροδεξιός για την κυβέρνηση! Στο στόχαστρο όσοι διαφωνούν

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

NEASTYRANEWES.GR